İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

24.04.2024

BAŞKAN YETİŞKİN YUKARI KAYACIK’IN 23 NİSAN COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Yukarı Kayacık Mahallesi sakinlerinin düzenlediği 23 Nisan Şenliği’ne katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yetişkin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Efeler halkıyla iç içe geçirdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Tekstil Park’ta Aydın BŞB ve Efeler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinliklerde vatandaşlarla buluşan Başkan Yetişkin, 23 Nisan akşamında ise Yukarı Kayacık mahalle halkının bayram coşkusuna ortak oldu. Çocuklar, aileler ve her yaştan vatandaşla sohbet edip bayramlarını kutlayan Başkan Yetişkin, milli duyguları Efeler halkıyla birlikte yaşadı.

Başkan Yetişkin, Yukarı Kayacık Mahallesi’nde gerçekleşen organizasyona katılan mahalle muhtarları ve vatandaşlarla müzikler ve marşlar eşliğinde eğlendi. Zeybek ve yöresel oyunların da oynandığı programda 23 Nisan coşkusu ile birlik ve beraberlik ruhunu vatandaşlarla yaşayan Başkan Anıl Yetişkin, Efeler halkı ile iç içe olmaya devam edeceğini söyledi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.