Liste Geri GÜNCEL 01.02.2019 MECLİS GÜNDEMİ

28.01.2019

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.02.2019CUMA GÜNÜ SAAT 18.00’DE  BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. Aydın ili Efeler İlçesine bağlı bazı mahallelerde 3402 Sayılı Kadastro Kanunu hükümlerine göre yürütülecek işlemlerde Kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere 6’şar adet bilirkişinin seçilmesi hususunun görüşülmesi.

1. Zabıta Müdürlüğü personellerine ödenecek maktu fazla mesai ücretinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.

1. 2019 yılı Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması hususunun görüşülmesi.

1. Tepecik, Adnan Menderes, Kemer ve Ata Mahallerinde yeni yapılacak parklara isim verilmesi hususunun görüşülmesi.

M. Mesut ÖZAKCAN