01.02.2019 ALINAN KARARLAR

07.02.2019

BELEDİYE MECLİSİNİN 01.02.2019 TARİHLİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

1-Belediye Meclisinin 02.01.2019 tarihli Ocak Ayı Meclis Toplantısına ait Zabıt Özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oybirliğiyle karar verildi.

2-Aydın Valiliği Kadastro Müdürlüğünün 10.01.2019 tarih ve 154202 sayılı yazısı gereğince; 3402 Sayılı Kadastro Kanunu kapsamında yapılacak kadastro çalışmalarında, kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere ilçemize bağlı Ambarcık Mahallesinden; Cafer KOCAÇOBAN, Mehmet ÖZDEMİR, Neşet KOCAÇOBAN, Muammer CERİT, Nurettin TÜLÜ, Adem ÇİFTÇİ, Dalama Mahallesinden; Zafer KOCABAŞ, Adnan İÇELLİ, Muharrem MAVİ, Sezgin BALKAN, Tevfik GÜNDÜZ, Ramazan YAPICI, Gözpınar Mahallesinden; Ramazan YETİM, Şahin AKÇAN, Mehmet ŞENYUVA, Cengiz AKÇAY, Eşref ACAR, Ramazan ÖKTEN,İlyasdere Mahallesinden; Hüseyin APAYDIN, İlyas ÜNSAL, Şükrü AYDEMİR, Talip DEMİRCİ, Suat MERCİMEK, Mehmet ORUÇOĞLU, Karaköy Mahallesinden; Ali ÇELİK, İlyas ARICI, Hamdi AKKAYA, Zekeriya UYAR, İbrahim UÇAR ve Cavit TOPAL'ın bilirkişi olarak belirlenmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle karar verildi.

3-Zabıta Müdürlüğü personellerine ödenecek maktu fazla mesai ücretinin belirlenmesi hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

4-2019 yılı Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

5-Tepecik, Adnan Menderes, Kemer ve Ata Mahallerinde yeni yapılacak parklara isim verilmesi hususunun görüşülmek üzere Meclis Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

6-Belediyemize bağlı Aşağı Kayacık Muhtarlığının 21 Nisan 2019 tarihinde düzenleyeceği Boğa Güreşi etkinliği için Boğa sahiplerine verilmesi düşünülen 30.000 TL ödül hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

7-Efeler İlçesinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine para yardımı yapılması hususunun görüşülmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

M.Mesut ÖZAKCAN