İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0530 043 09 09

17.02.2025

SEVGİNİN ŞEHRİ EFELER 14 ŞUBAT'I BÖYLE KUTLADI

Efeler Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiftleri anlamlı bir etkinlikte bir araya getirdi. Kentin en işlek yerlerinden biri olan Sevgi Yolu, aşkın ve müziğin buluşma noktası oldu. Efeler Belediyesi Kent Orkestrası, en güzel aşk şarkılarını seslendirirken, katılımcılar müziğin ritmiyle dans etti. Sevgi Yolu, Sevgililer Günü’ne özel süslemelerle donatılırken, havadan bırakılan balonlar da etkinliğe renk kattı.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, eşi Yeşim Yetişkin ile dans ederek bu özel akşamda romantik anlara eşlik etti. Çiftlerin mutluluğuna ortak olan Başkan Yetişkin, sevginin ve birlikteliğin Efeler’de her zaman yaşayacağını vurguladı.

SOKAKLAR MÜZİK VE DANSLA COŞTU

Yediden yetmişe herkesin ilgiyle takip ettiği etkinlikte ikram edilen ‘amor amor’ adlı kokteyl ve aşk temalı ikramlar da büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, böylesine anlamlı ve keyifli bir organizasyonu hayata geçirdiği için Başkan Anıl Yetişkin’e teşekkür etti. Sevgi dolu anlara sahne olan akşam, Efeler’de romantik bir Sevgililer Günü olarak hafızalara kazındı.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.