İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0530 043 09 09

14.06.2024

EFELER KENT KONSEYİ’NDE SEÇİM TAMAMLANDI BAŞKAN YETİŞKİN: “İŞ BİRLİĞİYLE ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Efeler Kent Konseyi 5’inci Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya; Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Efeler Belediye Başkan Yardımcıları Barış Altıntaş ve Yalçın Ulusal, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

BAŞKAN YETİŞKİN: “TÜM PROJELERİ DEĞERLENDİRECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ”

Toplantıda konuşan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin,  Efeler Kent Konseyi ile Efeler Belediyesi’nin iş birliği içinde güzel projelere imza atacağına inandığını söyledi. Başkan Yetişkin, “Efeler Kent Konseyi’ni gerçekten birliktelik ruhu kazanması ve belediyemizle iş birliği içinde hareket etme arzusunu hissettiğimden dolayı çok heyecanlıyım. Hep birlikte Efeler’i daha güzel bir şehir haline getirmek istiyoruz. Burada ortaya çıkacak olan tüm projeleri değerlendireceğimize söz veriyorum. Şehrimiz için çocuklarımız için güzel bir kent bırakalım. Efeler için taş üstüne taş koyan bu ilçemizi bir saniye bile olsa düşünen herkese çok ama çok teşekkür ederim” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Efeler Kent Konseyi Genel Kurul Üyeleri’nin konuşmalarının ardından gizli oylama yöntemiyle seçim gerçekleştirildi. Titizlikle yürütülen sürecin ardından Gülsevil Ergünoğlu, Efeler Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin,  Efeler Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Gülsevil Ergünoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.