İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

20.05.2020

EFELER’DE 19 MAYIS AKŞAMI RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Efeler’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Efeler Belediyesi Türk Chopper Klübü ve Ay VosBus Klübü’nün iş birliğiyle nostalji volkswagen beetle ve Chopper araçlardan oluşan kortej düzenlendi.

Türk Chopper, Ay VosBus ve Efeler Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen korteje vatandaşlar evlerinden alkış tutarak eşlik etti. Korteje katılan araç sürücüleri beyaz maske takarak Korona Virüs salgın hastalığına karşı dikkat çekti. Kemer Mahallesi Şerbetçi Caddesi’nden başlayıp Forum Aydın önünde son bulan kortejde çalınan sirenler eşliğinde Efeler Belediyesi aracından ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Kandiliniz mübarek olsun’ mesajı verildi. Efeler Belediyesi Zabıta araçları korteje eşlik etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı korteji sonrasında Türk Chopper Motosiklet Kulübü Aydın İl Başkanı Tolga Kuruüzümcü ve Ay VosBus Klübü Başkanı İhsan Metinkale korteje evlerinden destek veren vatandaşlara ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teşekkür etti.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.