10.06.2024

BAŞKAN YETİŞKİN’DEN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Vasıf Suha Bayırlı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmede, iki belediye arasındaki işbirliği ve gelecekte yapılabilecek ortak projeler ele alındı. Yerel yönetimlerin vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmesi için uyum içinde çalışmanın önemine dikkat çekildiği buluşmada, halkın refahı için birlikte çalışmanın gerekliliğini vurguladı. Ayrıca, her iki belediyenin de gerçekleştirdiği projeler ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkanlar, işbirliğinin devam edeceğini ve birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.