14.06.2024

BAŞKAN YETİŞKİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kurban Bayramının tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini dileyen Başkan Yetişkin, mesajında; “Birlik ve beraberlik içinde kutlayacağımız mübarek Kurban Bayramına erişmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı, bizlere sevdiklerimizle ve ailemizle birlikte olmanın, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın ve sosyal dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Ailemizi, büyüklerimizi unutmayarak, bu bayramda da kırgınlıkların ve dargınlıkların sona erdiği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu bir ortam yaratmalıyız. Yardıma muhtaç olanları gözetmeli ve bir arada olmanın değerini bilmeliyiz.

Bayramın manevi ikliminde, ailenizle birlikte birlik ve beraberlik içinde, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Kurban Bayramının, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini temenni ediyor, tüm Efeler halkının Kurban Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.