28.05.2018

KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Efeler Belediyesi’nden Kamuoyunun Dikkatine;

Efeler Belediyesi’nin Kocagür Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Şantiyemizde 27.05.2018 tarihinde sabaha karşı yaşanan elim kaza ile ilgili kamuoyuna duyurulur;

Pazar günü sabaha karşı Temizlik İşleri Şantiyemizin rutin araç girişlerinin yapıldığı, elektrik motorlu ana kapıya yaklaşan 09 xx xxx plakalı temizlik aracı, görev dönüşü şantiye sahasına girmek üzere kapının açılmasını beklemiştir.  Ancak 5 yıl önce yavru sokak köpeği iken şantiye çalışanlarımızca sahiplenilerek her türlü bakımı yapılan, yerde yatan maskot köpeğimiz, araç sürücüsü tarafından fark edilememiştir. İstenmeden yaşanan bu elim kazada şantiyenin bir ferdi gibi sevilen köpeğimiz hayatını kaybetmiştir.

Hayvanlara yönelik yapılan her türlü şiddete her zaman karşı olan ve her canlının yaşama hakkı olduğuna inanan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan talimatıyla sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur ve kazaya sebep olan şahsın iş akdi feshedilmiştir.

EFELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI