09.09.2015

BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1.Zabıt Özetinin okunması.

2.İmar Planı Tadilatları ile ilgili 8 adet dosyaya ait Meclis İmar Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

3.Bütçe fonksiyonel sınıflandırmasının birinci düzeyleri arasındaki ödenek aktarmaları hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

4.Mali Hizmetler Müdürlüğünün bütçesinde yer alan ancak yıl içerisindeki harcamalardan dolayı ödeneği yetersiz kalan tertiplere ek bütçe yapılması hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

5.Fen İşleri Müdürlüğü 2015 Yılı Gelir Ücret Tarifesine ilave hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

6.Halkın ihtiyacı doğrultusunda, pazar yerleri, festival alanları gibi yerlerde kullanılması amacıyla seyyar wc satın alınması hususu ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

7.Tepecik Mahallesi Şehit Mehmet Ali TOSUN Bulvarı üzerinde bulunan içkili yer bölge tespiti hususu ile ilgili Meclis Çevre ve Sağlık ile Hukuk Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

8.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce hazırlanan Sosyal Yardım Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

9.Hasanefendi Mahallesi Atatürk Bulvarındaki Advak Parkının isim değişikliği ve İsimsiz mevcut parklara isim verilmesi hususu ile ilgili Meclis Çevre ve Sağlık Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

10.Köprülü Mahallesi tapunun, 427 ada, 6 parselde kayıtlı taşınmazın 2942 Sayılı kanunun 8. Maddesi gereğince kamulaştırılması, kamulaştırılmasını teminen kıymet takdir komisyonunca kıymet takdirlerinin yaptırılması ve 2942 sayılı yasanın 7. Maddesi gereğince kamulaştırma şerhi konulması ve bütçede yeterli ödeneğin ayrılması hususu ile ilgili Meclis İmar ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

11.Meşrutiyet Mahallesi tapunun, 6404 ada, 5 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 114,64 m2 yüzölçümlü parselde 16,38 m2'ye tekabül eden 1/7 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı hususu ile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Kıymet Takdir Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

12.Meşrutiyet Mahallesi tapunun, 6388 ada, 12 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 139,00 m2 yüzölçümlü parselde 1,00 m2'ye tekabül eden 1/139 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı hususu ile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Kıymet Takdir Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

13.Ata Mahallesi tapunun, 6308 ada, 22 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 417,92 m2 yüzölçümlü parselde 5,17 m2'ye tekabül eden 517/41792 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı hususu ile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Kıymet Takdir Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

14.Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 2477 ada, 10 parselde kayıtlı imar planında konut alanında kalan 501,04 m2 yüzölçümlü parselde 7,72 m2'ye tekabül eden 37/2400 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı hususu ile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Kıymet Takdir Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

15.Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 604 ada, 60 parselde kayıtlı sıyrık Belediye arsasının emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı hususu ile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Kıymet Takdir Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

16.Kemer Mahallesi tapunun, 1544 ada, 4 parselde kayıtlı imar planında ticari alanda kalan 903,38 m2 yüzölçümlü parselde 236,75 m2'ye tekabül eden 23675/90338 paylı Belediye hissesinin emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı hususuile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Kıymet Takdir Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

17.Belediyemize ait, Zafer Mahallesi Pınarbaşı mevkii 26 pafta 823 ada 7 parselde      bulunan park içerisine, muhtarlık bürosunun belediyemiz tarafından tesis edilerek, Zafer Mahalle muhtarlığına bedelsiz olarak tahsis edilmesi ve tahsis süresinin belirlenmesi hususu ile ilgili Meclis İmar, Plan ve Bütçe İle Hukuk Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

M. Mesut ÖZAKCAN