Liste Geri GÜNCEL 09.09.2019 MECLİS GÜNDEMİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

05.09.2019

BELEDİYE MECLİSİNİN 09.09.2019 PAZARTESİ GÜNÜ

SAAT 10.00’DA BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. Mülkiyeti Efeler Belediyesine ait taşınmazların tapu kütüğünde, geçmiş dönemlerde, Efeler Belediyesi kurulmadan önce, intifa hakkı şerhlerinin bulunduğu tespit edilmiş olup, Sosyal, kültürel, sportif vb. faaliyetlerde halkın kullanımına sunulmak üzere; boş, bakımsız, atıl, kullanılmayan ve tahsis amacı dışında kullanılan söz konusu taşınmazların tapu kütüğünde bulunan intifa hakkı şerhlerinin kaldırılması hususunun görüşülmesi.

M.Fatih ATAY