03.12.2019

04.12.2019 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 04.12.2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.00’DE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. 2019-2020 yılı Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. Mülkiyeti Efeler Belediyesine ait Efeler İlçesinde bulunan ekli listedeki taşınmazların 5393 sayılı Belediye kanununun 18/e bendi gereğince, emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere Kıymet Takdir Komisyonunca belirlenecek kıymet takdirine göre satışıile ilgili Meclis Hukuk, İmar ilePlan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Güzelhisar Mahallesi 17L4 pafta, 2289 ada 1 parsel nolu ticaret alanında yer alan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Meşrutiyet Mahallesi 19 k3 pafta, 942 ada 19 ve 20 parsel nolu,  İlköğretim ve kültür alanında yer alan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Mimar Sinan (Meşrutiyet) Mahallesi 2435 sokak ve 2401 nolu sokaklara Koşuyolu alanında Bisiklet Yolu yapılması amaçlı imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi Yedieylül Mahallesi 6521 ada 1 parsel nolu taşınmazın doğusunda ticaret alanında ticaret kitlesinin ve yüksekliğinin yeniden düzenlenmesi amaçlı imar planı değişikliği ile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesiGüzelhisar Mahallesi 1115 ada 42 parsel nolukonut alanında yer alan taşınmaz için kitle tabanının genişletilmesi amaçlı imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 6678 ada 2 parsel nolu,  konut alanında yer alan taşınmaz için, otopark kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 6679 ada 3 parsel nolukitle nizam ticaret ve trafoalanında yer alan taşınmaz için imar planı değişikliğiile ilgili Meclis İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi.

M.Fatih ATAY