04.04.2018

04.04.2018 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 04.04.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 18.00’DE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.
  2. 2017 yılına ait Faaliyet Raporunun görüşülmesi.
  3. 2018 yılı Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  4. Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet Damperli Kamyon ile 1 adet Arazöz/Su Tankeri ve bu araçların üzerine yapılacak olan ataşmanların DMO’dan tedarik edilmesi ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  5. Efeler Belediye sınırları içinde bulunan yeni yapılacak olan parklara isim verilmesi ile ilgili Meclis Çevre ve Sağlık Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  6. Kardeş şehir Srebrenik Belediyesine ziyaret düzenlenmesi ve katılacak Meclis Üyelerimizin ulaşım, konaklama ve yeme içme masraflarının belediyemizce karşılanması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  7. Belediyemize bağlı Aşağı Kayacık Muhtarlığının 22 Nisan 2018 tarihinde düzenleyeceği Boğa Güreşi etkinliği için Boğa sahiplerine verilmesi düşünülen 20.000 TL ödül ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  8. PTT Spor Kulübüne nakti yardım yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  9. Aydın İli Efeler İlçesi Umurlu Mahallesinin vatandaşlara daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla Aydın ilinin Büyükşehir olmadan önce olduğu gibi 4 mahalleye dönüştürülmesi ile ilgili Meclis Hukuk Komisyonu Raporunun görüşülmesi.
  10. Umurlu Mahallesi 164 Ada 9 Parselde kayıtlı 3.790.00 m2’lik Akaryakıt + LPG istasyonun mülkiyeti Efeler Belediyesinde kalmak üzere Asliye Hukuk Mahkemesinin kararında belirtilen 600.000.00 TL artırılması halinde tapuya şerh verilmesi ve işletmenin çalıştırılması ile ilgili tüm sorumlulukların Efebel İnşaat Temizlik Spor Gıda Turizm Jeotermal San. ve Tic. A.Ş ait olmak üzere 3. şahıslar eli ile de çalıştırılması ile ilgili Meclis Hukuk ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.
  11. Aydın İli, Efeler İlçesi, Alatepe Mahallesi tapuda, 262 parselde kayıtlı imar planında köy yerleşik alanında kalan 170,00 m² yüzölçümlü mülkiyeti Efeler Belediyesine ait taşınmazın emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere kıymet takdir komisyonunca yapılacak kıymet takdirine göre satışı ile ilgili Meclis İmar ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.
  12. Tarihi Gümrük Önü Hanı’nın mülkiyeti Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu’nca Aydın Ticaret Odası ve Efeler Belediyesine devredilmiştir. Hanın işlevlendirilmesine yönelik restorasyon eksiklerini tamamlamak, hizmete açmak ve kent turizmine kazandırmak için hazırlanan protokolün görüşülerek yenilenip yenilenmeyeceği, yenilenecek ise protokol süresinin belirlenmesi ve işbirliği protokolünü imzalamak üzere Efeler Belediye Başkanı M.Mesut ÖZAKCAN’a yetki verilmesi ile ilgili Meclis Hukuk ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.

M.mesut ÖZAKCAN