30.01.2020

03.02.2020 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 03.02.2020 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00’DE  BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPACAK OLDUĞU

TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.
  2. 2018 yılı Sayıştay Denetim Sonuçlarının Belediye Meclisinin bilgisine sunulması.
  3. 2020 yılı Gelir Ücret Tarifesinde değişiklik yapılması hususunun görüşülmesi.
  4. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından iç borçlanma limiti için izin alınması ve iç borçlanmaya gidilmesi konusunda Belediye Başkanı M.Fatih ATAY’a yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
  5. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin p fıkrası kapsamında Yozgat İli Boğazlıyan ilçesi Uzunlu Belediyesi ile “kardeş kent” bağının kurulması ile “kardeş kent protokolünü” imzalamak üzere Belediye Başkanı M.Fatih ATAY’a yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.
  6. Zabıta Müdürlüğü personellerine ödenecek maktu fazla mesai ücretinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.
  7. Zabıta Müdürlüğü Açık ve Kapalı Semt Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik yapılması hususunun görüşülmesi.
  8. Belediyemizin çeşitli iş ve eylemlerinde kullanılmak üzere ikinci el Çekici ile Otobüs satın alınmasıhususunun görüşülmesi.
  9. Efeler Belediyesi sınırları içerisinde kullanılmak üzere İstanbul Trafik Vakfından ikinci el 1 adet Hasta Nakil Ambulansı satın alınması hususunun görüşülmesi.
  10. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75.maddesi gereğince, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde "Toplumda Cinsiyet Eşitliği" konulu müzikli söyleşinin Türk Kadınlar Birliği Derneği ile Belediyemiz paydaşlığında gerçekleştirilmesi ve bütçeden 10.000,00TL nakti ödeneğin Türk Kadınlar Birliği Demeği Aydın Şube Başkanı Yıldız SARAY'a verilmesi hususunun görüşülmesi.
  11. İlimiz, Efeler İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, 2195 ada 1 parsel nolu,ticaret alanında kalan taşınmaz için trafo kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  12. İlimiz, Efeler İlçesi, Umurlu Mahallesi, 249 ada 1 parsel nolu, konut alanında kalan taşınmaz için trafo kullanımı getirilmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  13. İlimiz, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi, 134 ada 4 parselnoluticaret alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  14. İlimiz, Efeler İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 1660 ada 4 parsel nolu konut alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  15. İlimiz, Efeler İlçesi, Güzelhisar Mahallesi, 2299 ada 5 parsel nolu konut alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  16. İlimiz, Efeler İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 116 ada 2 parsel nolusağlık tesisi alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  17. İlimiz, Efeler İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 2372 ada 1 parsel nolu,ticaret alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.
  18. İlimiz, Efeler İlçesi, Tepecik Mahallesi, 188 ada nolu, konut alanında kalan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY