28.11.2019

02.12.2019 MECLİS GÜNDEMİ

BELEDİYE MECLİSİNİN 02.12.2019 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 18.00’DE

YAPACAK OLDUĞU TOPLANTIYA AİT GÜNDEMDİR.

1. Zabıt Özetinin okunması.

1. Belediyemiz Meclis Üyeleri Neşe MENDERES, İsmail Hakkı ESER, Mehmet BİÇER, Duygu GÖĞDE, Abdülhamid Burak AYKUT ve Abdulkadir OGÜR’ün Adalet ve Kalkınma Partisi meclis grubu kurması nedeniyle boşalan İhtisas komisyonları üyeliklerinin yerine süreyi tamamlamak üzere yeni üyelerin belirlenmesi hususunun görüşülmesi.

1. Belediyemiz hizmet ve faaliyetlerinin kamuoyunda daha geniş kitlelere daha etkili bir biçimde ulaştırılabilmesi için Web Tv kurulması, kuruluş işlemleri ile ilgili Belediye Başkanı M.Fatih ATAY’a yetki verilmesi, iş ve işlemlerin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yürütülmesihususunun görüşülmesi.

1. Kardeş şehir olan Ardahan Belediyesine hibe verilmek üzere 1 adet Kar Küreme aracının satın alınması hususunun görüşülmesi.

1. Kardeş şehir Fındıklı Belediyesi’nin Belediyemizden talep ettiği Atatürk Büstü veya Heykeli yapım işinin tarafımızca karşılanması hususunun görüşülmesi.

1. Merkez bucağı Yeniköy Mahallesinde Yeni Sokak üzerinde bulunan yeni yapılan parka “Kadınlar Parkı” isminin verilmesi hususunun görüşülmesi.

1. İlçemiz Ovaeymir Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:31 ve İmamköy Mahallesi Köyiçi Sokak No:1/1 adreslerinin içkili alan bölgesine dahil edilmesihususunun görüşülmesi.

1. Aydın İli Efeler İlçesi Zafer Mahallesi tapuda 222 ada 30 parselde kayıtlı bulunan taşınmazın, 5393 sayılı Belediye Kanununun 75. maddesine göre, Efeler Belediye Meclisinin 01.08.2019 tarih ve 101 sayılı kararıyla, Aydın Büyükşehir Belediyesine 3 yıl süre ile bedelsiz tahsisi kabul edilen meclis kararının iptal edilerek, tahsisin kaldırılmasıhususunun görüşülmesi.

1. Mülkiyeti Efeler Belediyesine ait Efeler İlçesinde bulunan ekli listedeki taşınmazların 5393 sayılı Belediye kanununun 18/e bendi gereğince, emlak beyan değerinin altında kalmamak üzere Kıymet Takdir Komisyonunca belirlenecek kıymet takdirine göre satışı hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Güzelhisar Mahallesi 17L4 pafta, 2289 ada 1 parsel nolu ticaret alanında yer alan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Meşrutiyet Mahallesi 19 k3 pafta, 942 ada 19 ve 20 parsel nolu,  İlköğretim ve kültür alanında yer alan taşınmaz için imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesi Mimar Sinan (Meşrutiyet) Mahallesi 2435 sokak ve 2401 nolu sokaklara Koşuyolu alanında Bisiklet Yolu yapılması amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz, Efeler İlçesiYedieylül Mahallesi 6521 ada 1 parsel nolu taşınmazın doğusundaticaret alanında ticaret kitlesinin ve yüksekliğinin yeniden düzenlenmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

1. İlimiz Efeler İlçesiGüzelhisar Mahallesi 1115 ada 42 parsel nolukonut alanında yer alan taşınmaz için kitle tabanının genişletilmesi amaçlı imar planı değişikliği hususunun görüşülmesi.

M. Fatih ATAY