EFELER'E PROJENİ SÖYLE ŞEHRİNE KATKI SAĞLA

Efeler Belediyesi olarak “sosyal belediyecilik ve sosyal farkındalık” bilincinin toplumumuzda yer edinmesi ve halkın yerel yönetim birimleriyle bir arada olarak sosyal, kültürel vb. etkileşim temelli bir işleyiş sürdürebilmesi öncelikli bir konu olarak görülmektedir.

Bu temel amaç doğrultusunda tüm toplumsal grupları kapsayıcı bir yaklaşımla; her konuda projelerin üretilmesi, değerlendirilmesi ve uygulanabilirliklerinin araştırılması toplumsal farkındalığı güçlendirecek bir yaklaşımdır.

Özelikle dezavantajlı gruplar (genç, kadın, çocuk, yaşlı, işsizler, engelli bireylerimiz, vb.), kentsel sorunlar, eğitim, sağlık, güvenlik, teknoloji gibi konularla ilgili projelerin, çözüm bulmaya ve üretmeye yönelik fikirlerin ortaya çıkarılması, yerel yönetim birimleri ve halkımızın bir arada toplumsal farkındalık ve kaliteli yaşam ilişkisine katkı sunacaktır.

Benim de bir katkım olsun diyorsanız Proje Öneri Formu'nu eksiksiz doldurup projenisoyle@efeler.bel.tr mail adresine göndermenizi bekliyoruz.