04.10.2024 ALINAN KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN 04.10.2024 TARİHLİ EKİM AYI

MECLİS TOPLANTISININ II. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

1. Belediye Meclisinin 01.10.2024 tarihli Ekim Ayı Meclis Toplantısı I. birleşimine ait Zabıt Özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  2. Belediyemiz 2025-2029 Yılları Stratejik Planı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  3. Belediyemiz 2025 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  4. Belediyemiz 2025 Mali Yılı ve izleyen iki yılın bütçesinin kabulüne toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  5. 2025 Mali yılında uygulanacak olan Gelir Ücret Tarifesinde yer alan katı atık ücreti ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  6. Belediyemiz 2025 Mali Yılı Gelir Ücret Tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy çokluğu ile karar verildi.
  7. Belediyemiz 2024 Mali Yılı Gelir Ücret Tarifesine tarife eklenmesi ve tarife değişikliği ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  8. Kuyulu Mahallesi 1079 parselde Efeler Belediyesine ait hissenin, Işıklı Mahallesi 174 ada 1 parselde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü adına kayıtlı hisse ile kıymet takdir komisyonunca belirlenecek bedel üzerinden ivaz ilaveli veya ivaz ilavesiz olarak takas edilmesi ve bu kapsamda Belediye Encümenine yetki verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  9. Efeler Belediyesi Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliği’nin revize edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  10. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne ait Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  11. Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
  12. Efeler İlçesi Kuyulu Mahallesi 296 ada 1 parsel nolu taşınmazda yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin, komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

Anıl YETİŞKİN

'; print_r($page);*/?>