02.09.2024 ALINAN KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN 02.09.2024 TARİHLİ EYLÜL AYI

MECLİS TOPLANTISININ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

1. Belediye Meclisinin 06.08.2024 tarihli Ağustos Ayı Meclis Toplantısı II. birleşimine ait Zabıt Özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.

1. 7 Eylül Aydın’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle; yapılacak etkinlikler kapsamında bütçede yeterli ödeneğin ayrılması ile ilgili hususun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oybirliği ile karar verildi.

1. Sağlık İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmeliğin revize edilmesi ile ilgili hususun Hukuk Komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi.

1. Zeybek Kreş Enerji Turizm İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne, Aydın İli Efeler İlçesi Şahnalı Mahallesi 460(209-5) parseldeki taşınmazın sermaye devri olarak verilmesinin iptaline, tapu kütüğüne konulmuş olan şerhin terkinine ve 20.05.2021 tarih 107 sayılı meclis kararının bu şekilde tashihine oy birliği ile karar verildi.

1. Mülkiyeti Efeler Belediyesine ait Efeler İlçesinde bulunan bazı taşınmazların satışı ile ilgili hususun Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oybirliği ile karar verildi.

1. İlimiz, Efeler İlçesi, Pınardere Mahallesi 113 ada 9 parsel’de (eski 451 parsel) 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebi ile ilgili hususun İmar Komisyonuna havalesine oybirliği ile karar verildi.

1. Cumhuriyet Mahallesi 1395 ada 18 parselde 50,51 m2 'ye tekabül eden belediye hissesinin Efeler Kaymakamlığı Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet binası yapılması kapsamında 25 yıllığına Efeler Kaymakamlığı'na bedelsiz olarak tahsis edilmesine, bu tahsisle ilgili iş ve işlemler kapsamında; görüşmeleri yapmak, protokol düzenlemek, imzalamak ve karar almak üzere Belediye Başkanı'na yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Anıl YETİŞKİN

'; print_r($page);*/?>