02.06.2026 ALINAN KARARLAR
02.06.2026 ALINAN KARARLAR
BELEDİYE MECLİSİNİN 02.06.2026 TARİHLİ HAZİRAN AYI
MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR
- Belediye Meclisinin 05.05.2026 tarihli Mayıs Ayı Meclis Toplantısına ait Zabıt Özetinin okunan haliyle kabulüne oturuma katılan üyelerin oy birliği ile karar verildi.
- Belediyemizi temsilen T.C. Aydın İl Afet Hizmet Birliğinde asil üye olarak seçilen Mehmet Serdar ADANIR ile yedek üye olarak seçilen Polat Bora MERSİN’in ve Kıyı Ege Belediyeler Birliğine asil üye olarak seçilen Polat Bora MERSİN’in görevlerinin sona erdirilerek Belediyemizi temsilen T.C.Aydın İl Afet Hizmet Birliğine asil üye olarak Alkan Hakan TÜRE’nin ve yedek üye olarak Ümit TOSUN’un, Kıyı Ege Belediyeler Birliğine Abdullah CANDEMİR’in seçilmelerine oy çokluğu ile karar verildi.
- Eğitim hizmetlerinin kamu yararı taşıması, söz konusu okul binasında gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmalarının öğrenciler ile eğitime katkı sağlayacak olması dikkate alınarak, mülkiyeti Efeler Belediyesine ait Zafer Mahallesi 781 ada 28 parselde kayıtlı taşınmazın belediyeye ait 17350/10703313 payına karşılık gelen 173,50 m2 'lik kısmının, Osmangazi Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasına yönelik tadilat, bakım ve onarım işlerinde kullanılmak üzere Aydın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 (iki) yıl süreyle bedelsiz olarak tahsis edilmesine; ayrıca tahsis işlemlerine ilişkin protokol düzenlenmesi, imzalanması ve gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.
- Efeler İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 1593 ada 20 parsel numaralı taşınmazın güneyinde yer alan park alanında 8m. x 4m. Ebatlarında trafo alanı ve 2326 ada 1 parselin batısında yer alan park alanı arasında kalan yaya yolunun 42.06 m2 bölümünün ise park alanı olarak belirlenmesine yönelik 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin kamu yararı olduğu gerekçesiyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.
Hakan APAYDIN
Başkan a.
Başkan Yardımcısı
©2023 Efeler Belediyesi.
