İletişim Merkezi

444 80 09

Whatsapp Hattı

0533 706 01 09

18.10.2019

EFELER’DE MUHTARLAR GÜNÜ BULUŞMASI

     Başkan M. Fatih Atay, muhtarlarla buluştu, “Sorunları birlikte çözeceğiz” mesajını verdi.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Muhtarlar Günü nedeniyle ilçedeki tüm muhtarlarla buluştu. Adnan Menderes Park’ta gerçekleşen yemekte muhtarlara seslenen Atay, “Hem belediyede hem de muhtarlık bölgelerinde sorunları çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni bütçemizi oluştururken, muhtarlarımızın da istekleri doğrultusunda bütçemizin de el verdiği ölçüde yeni yatırımlar gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de katıldığı buluşmada, Başkan Atay, çalışmalar hakkında muhtarlara bilgiler verdi. Atay, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Atay şunları söyledi:

“Efeler Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz önem doğrultusunda dün Efesem’in açılışını gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta da online olarak eğitim hizmeti vereceğiz. Her bir öğrenciye ayrı 15 bin ilkokul öğrencisine şifre vereceğiz ve o şifreyle sisteme erişecekler. Eğitmenlerimiz online olarak ders verecekler. Bu nedenle mutluyuz çünkü bir ülkenin geleceği eğitime verdiği önemle ölçülür.“

SÜT VE KUMANYA DAĞITILACAK

Efeler Belediye Başkanı M Fatih Atay, önümüzdeki günlerde ücretsiz süt ve okula giden çocuklara kumanya dağıtımına da başlanacağını hatırlattı. Atay, “Biz geleceğimizi önemli ve iyi bilgilerle donatırsak onları sorgulayan çocuklar yetiştirirsek ülke olarak birçok sorunumuzu aşmış olacağız. Hali vakti yerinde olmayan insanlarımız var onlara da önümüzdeki hafta süt ve beslenme ile ilgili kumanya dağıtımına başlayacağız” dedi.

DİĞER HABERLER

Tüm Haberler
©2023 Efeler Belediyesi.