Liste Geri GÜNCEL BAŞKAN ATAY’DAN OP. DR. ALİ DURAN’A PLAKET

• IMF_0686
  • IMF_0692
04.07.2019

Onkoloji Cerrahı Op. Dr. Ali Duran, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz yıl Aydın Efeler’de ‘Yılın Doktoru’ seçilen Op. Dr. Ali Duran, tayini Balıkesir’e çıktığı için Efeler’den ayrılıyor. Efeler halkı tarafından sevilip sayılan Duran’a gerçekleştirdiği hizmetler ve katkılarından dolayı T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay tarafından plâket verildi.

“BALIKESİRLİLER ÇOK ŞANSLILAR”

Duran’ın Efeler için önemli bir isim olduğunu dile getiren Başkan Atay, “Ali Bey, burada bulunduğu süre boyunca, birçok katkıda bulundu. Balıkesir’de yaşayan hemşerilerimiz Ali Bey ile tanışacakları için çok şanslılar. Umuyorum Efeler gibi Balıkesir halkıda doktorumuzun değerini bilir.” diyerek plâketi Duran’a takdim etti.

“EFELER’DE SEVEREK, SEVİLEREK ÇALIŞTIM”

Aldığı plâketten dolayı mutluluğunu dile getiren Op. Dr. Ali Duran, “Geçtiğimiz yılda tıp camiası takdir ederek beni yılın doktoru seçmişlerdi. İlçe belediye başkanımız tarafından bu ödülü alıyor olmak mutluluk verici, Efeler’de severek ve sevilerek çalıştım. Burada tedavi ettiğim, hayatına dokunduğum ve hayatıma dokunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.