Liste Geri GÜNCEL KONUKLU MAHALLESİ CAMİİ İBADETE AÇILDI

• DSC_3479
  • DSC_3485
30.05.2017

Efeler ilçesi Konuklu Mahallesi Andız mevkiinde yapımı tamamlanan Camii düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Cuma Namazı öncesinde düzenlenen bir programla yapımı tamamlanan Camii, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Müftüsü Salih Akcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Tahsin Kocaman, Konuklu Mahalle Muhtarı Fethi Şahin,  ve vatandaşların katılımıyla ibadete açıldı.

Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan açılış konuşmasında caminin yaklaşık 120.000 TL. ‘ye mal olduğunu, dernek ve müftülük işbirliğiyle inşaatın tamamlandığını belirtti. Yardım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Camisi olmayan Konuklu Mahallesi Andız mevkiinde açılışı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade eden T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “ Konuklu Mahallesi Andız mevkiindeki camimiz elbirliği ile hizmet verir hale geldi. Camimizin mahalle sakinlerimize, hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerifinizi de tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi Ramazan ayı da hepimizin ruhani duyguların en yüksek değerde yaşadığımız bir ibadet ayıdır. Ülkemizde her noktasında barış içinde, kardeşlik içinde, huzur içerisinde güzel günler, güzel bir Ramazan ayı ve neticesinde de bayramını cenabı hak kavuştursun diliyorum. Hepinize sağlık, esenlik diliyor, yürekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Efeler Kaymakamı İzzetten Sevgili cami yapımında destek olan kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ederek, hayırlı Ramazanlar diledi. Protokol üyeleri açılış kurdelesini kestikten sonra hizmete açılan Cami de incelemelerde bulundu.

Düzenlenen törende mahalle halkı tarafından yapılan keşkek ve lokma konuklara ikram edildi.