Liste Geri GÜNCEL EFELER MAHALLESİ 2275 SOKAK YENİLENDİ

• FOTO-(4)
  • FOTO-(1)
12.01.2018

Efeler Belediyesi tarafından Efeler 2275 sokak yol döşemeleri yenilendi. Sokağın yenilenen görüntüsü, sokak sakinleri tarafından beğeni ile karşılandı.

Efeler Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yol hamlesine ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatı ile başlatılan yol yenileme çalışmaları kapsamında belediyenin adı ile aynı adı taşıyan mahallede muhtelif sokaklar yenilenmeye devam ediyor. Efeler Mahallesi 2275 sokakta kaldırım ve yolları yenileyen Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sokakta ikamet eden vatandaşlardan takdir topladı. 2275 sokak sakinleri, Efeler’in Mesut Ağabey’i Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a yol çalışmalarından dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dilediler.