Liste Geri GÜNCEL EFELER'İN MESUT AĞABEYİ İŞÇİSİNİ SEVİNDİRDİ

• DSC_8376
  • DSC_8436
04.02.2019

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan belediye binası önünde basın açıklaması yaptı. Miting havasında geçen açıklamada belediye işçilerinin maaşına 200 lira zam yapacaklarını ve sendikal hakların verileceğini söyleyen Özakcan'ın açıklamaları personelin yüzünü güldürdü.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ve CHP genel merkezini eleştirerek partisinden istifa eden ve Demokrat Parti'de aday olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan belediye önünde toplanan işçilere seslendi. Geçtiğimiz yıl çıkartılan kanun ile taşeron şirketlerin devre dışı bırakılarak belediye bünyesindeki şirkete geçişleri tamamlanan çalışanlara yönelik yaptığı açıklamada işçilerine müjde verdi.

200 TL ZAM VE SENDİKAL HAK

Özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür Eden Başkan Özakcan, "Efeler Belediyesi olarak demokrasinin gerektirdiği şartlar içinde kesinlikle örgütlenmenizin de savunulması adına sendika haklarınızın da mutlaka verileceğini ve uygulanacağının bilmenizi istiyorum. Belediye bünyesindeki işçilerimize Şubat ayı maaşlarından geçerli olmak üzere maaşlarına 200 TL zam yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuşarak sözleşmeli memur kadrosunda çalışan personele de önümüzdeki günlerde müjde vereceklerini sözlerine ekledi.

Belediyenin önünü dolduran çok sayıda işçi ise ‘İşçinin babası Mesut Başkan. En büyük başkan bizim Başkan’ sloganlarıyla ve alkışlarla Özakcan’a destek verdi.