Liste Geri GÜNCEL EFELER BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI 2. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

• IMG_8247
  • IMG_8231
06.02.2018

Efeler Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci toplantısı, Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan başkanlığında yapılan toplantıda daha önce görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderilen 15 madde, meclisin oyuna sunuldu. Söz konusu maddeler meclisten oy birliği geçerken, gündemin 4’üncü maddesinde yer alan ‘Atık Yağ ve Atık Pil Kampanyası’nda verilen ödüller belirlenerek Efeler Belediyesince karşılanmasına ilişkin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi. Buna göre kampanya kapsamında toplam 8 kategoride 2 adet bisiklet, 3 adet tablet, 2 adet cep telefonu, 2 adet diz üstü bilgisayar, 5 adet printer, 2 adet top seti (5 futbol, 5 voleybol, 5 basketbol), 2 adet masa tenisi masası ve seti, 3 adet telsiz telefon, 3 adet sümen takımı, 1 adet taşınabilir hard disk, 1 adet 2 kişilik akşam yemeği çeki ödülleri başkanlık tarafından karşılanacak.

Bir sonraki belediye meclis toplantısının ise 1 Mart 2018 Perşembe günü saat 18.00’de yapılması karara bağlandı.