Liste Geri GÜNCEL BAŞKAN ÖZAKCAN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

• esnaf-f5
  • esnaf-f7
09.02.2018

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi tarafından yapılıp, yakın zamanda vatandaşın hizmetine açılan Ata Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Ata Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda pazar esnafı ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Özakcan, burada vatandaşın memnuniyet ve ilgisiyle karşılaştı.

Alışveriş yapan mahalle halkı ve pazar esnafı, yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan korunacaklarını ifade ederek, “Bizi kapalı pazaryerimize kavuşturan Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan’dan Allah razı olsun. Onun sayesinde pazar alanından yaz kış rahatça faydalanabileceğiz. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ederiz” dediler.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan da pazar esnafına hayırlı işler, bol kazançlar diledi.