Liste Geri GÜNCEL ADNAN MENDERES MAHALLESİ’NDEKİ HAM YOLLAR TOZDAN KURTULUYOR

• DSC_9522
  • DSC_9521
10.10.2018

Efeler Belediyesi Adnan Menderes Mahallesi’ndeki sorumluluk alanında bulunan muhtelif yollarda yol çalışması başlattı.

Efeler’de ilçe nüfusunun artması ile birlikte mahallerde yeni yerleşim alanları oluşturuluyor. Boş arazilerde yükselen yeni yapılar beraberinde yol ihtiyacını da getiriyor. Vatandaşların daha modern bir ilçede yaşamasını ilke edinerek çalışmalar sürdüren Efeler Belediyesi, yeni yapılar ile birlikte oluşan sokaklarda yol yapım çalışması gerçekleştiriyor. Ham yolları tozdan ve topraktan kurtaracak olan belediye ekipleri Adnan Menderes Mahallesi 556, 557, 558, 559 ve 561 sokaklara kilitli parke taşı döşüyor.

Çalışmalar kapsamında 15 bin metrekare  yol yapılacağını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, ilçede yeni yollar yapmanın yanı sıra, alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm bozuk yolları yenilediklerini belirtti.

Yol yapım ve onarım çalışmalarını yakından takip eden Adnan Menderes Mahalle sakinleri ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Özakcan’a teşekkür etti.